Akryl & Glas skyltar (fasad)

 

 Från modernt plexiglas till handmålat glas

Transparent akryl eller konventionellt glas med t.ex. vinyldekor. Kan kombineras med profiltecken eller t.ex. neon.

Vi har plastmaterial, lämpliga för skyltar i flertalet utföranden, storlekar upp till 3.000*2.050mm och tjocklek upp till 60 mm, för att uppnå olika visuella effekter. Transparent och färgat material, material för inom- och utomhusbruk, matterade material, material till ljusskyltar. Ofta används akryl (”plexiglas”), polystyren och pvc som skyltmaterial. Materialen finns i en mängd olika färger.

Vissa plaster har egenskaper som lätt vikt, nötningsbeständighet och kemisk motståndskraft, optimalt för skyltar som utsätts för mycket slitage. Jämfört med traditionella material som t.ex. stål har plasten dessutom möjlighet att erbjuda mer ekonomiskt fördelaktiga lösningar. Plastmaterial som oftast används till utsatta skyltar är t.ex. acetal, polyeten, pvc och polycarbonat.

Med vår kunskap och våra bearbetningsmöjligheter för olika plastmaterial, kan vi hjälpa dig med framställning av just din produkt. Vi hjälper dig med allt från enstaka unika produkter och prototyper till hela produktserier. Vi erbjuder dig stor frihet i utformningen av produkten eftersom vi använder många, olika tillvägagångssätt. Med ett stort hantverkskunnande kan vi lätt framställa små eller stora serier av din produkt.

För Glasskyltar där det ställs extra höga krav på t.ex. reptålighet kan vi erbjuda skyltar i Floatglas (standardglas) i flera utföranden, storlekar upp till 4000*2.400 mm och tjocklek från 3 till 19 mm, t.ex. Float Optiwhite (helt transparent glas utan järnoxid). Till större skyltar i glas samt mindre som är extra utsatta för mekaniskt slitage erbjuder vi härdat glas som kan kompletteras med säkerhetsfolie (lamellglas).

Bearbetning: Vi kan erbjuda glasskyltar med håltagning från 3 till 40 mm, konturskurna (vattenskurna), råa kanter, blästrade och/eller med fasad kant etc.

 

Tillbaka till bildgalleriet

  E-post: info@clarex.se  |  Telefon: 08-33 75 80  |  Stubbsunds gård, Stubbsundsvägen 19, 131 41 Nacka  |  Copyright © 1990 - 2024 Clarex Europa AB